1. Вовед


На врвот на сајтот се наоѓаат достапните јазици и валути, главниот пребарувач, кошничката, како и главното мени. Преку главното мени можете да пристапите директно до категориите и под-категориите на производите.

Под главното мени се наоѓаат директни линкови до главните категории и банер на кој се прикажуваат тековните промоции, новости и слично.

Во средишниот дел на сајтот се наоѓаат банери со директни линкови до главните категории и банери со тековни промоции и новости. Одма под нив се наоѓа листа со производи по случаен избор и најнови производи.

На дното на сајтот се наоѓаат контакт информациите и некои корисни линкови како што се: историја на нарачки. често поставувани прашања, омилени производи, правила и услови, начин на испорака...


2. Пребарување производ


Има неколку начини на пребарување на производ, преку главниот пребарувач, преку главното мени или преку тековните банери кои водат до главните категории на производите или до тековните промоции.


3. Извршување на нарачка


Одкако ќе завршите со избирање на бараниот производ и големина, преминувате кон преглед на кошничката за да проверите што точно имате во вашата кошничка или директно кон делот за напрата.